Alle locaties

Breda

9,4 gemiddeld uit 7 reviews

Roger

Mijn naam is Roger Lambregts en sinds oktober 2020 de trotse eigenaar van Huiskamer Hypotheken in Breda. Van 2007 tot 2020 ben ik werkzaam geweest bij twee Nederlandse grootbanken (Rabobank & ABN Amro). Daar zag ik door de jaren heen een steeds afstandelijkere relatie tussen de bank en haar klanten ontstaan. En ik dacht dat kan, nee dat MOET anders. Daarom heb ik me aangesloten bij Huiskamer Hypotheken waar het persoonlijk contact voorop staat en het verboden is voor stropdassen! 

Persoonlijk contact

Bij ons ben je geen nummer en staat persoonlijk contact voorop. Voor al je vragen met betrekking tot hypotheken en inkomens- en vermogensadvies krijg je bij ons de aandacht die je verdiend en geven we jou ‘in gewone en begrijpelijke taal’ een passend advies. Want zeg nou zelf, bij het kopen van een huis of een andere grote (financiële) verandering in je leven wil je toch een vertrouwd en eerlijk advies? 

Contact

Spreekt ons concept je aan en ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of je bestaande hypotheek over te sluiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verwelkomen je graag in één van onze eigen huiskamers of we komen naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving.  

Een klant vertelt:

  • Vooral de duidelijke communicatie en snelle reactie op vragen sprak mij aan.
    PM
Lees meer ervaringen

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.