Alle locaties

Eindhoven

Jurgen en Lester 

Wij zijn Jurgen en Lester van Huiskamer Hypotheken, regio Best Oirschot Eindhoven. Wij zijn vanaf september 2021 werkzaam vanuit ons kantoor in Eindhoven, maar komen ook graag bij onze klanten thuis!

Wij hebben samen ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en zijn goed bekend binnen ons werkgebied. Naast onze kennis en ervaring, is één van onze belangrijkste kernwaarden het persoonlijke contact met jou als klant!

Het voeren van een hypotheekgesprek zoals de “traditionele” banken en tussenpersonen als hypotheekverstrekker dat doen is, vinden wij, niet meer van deze tijd… Dus de stropdassen zeggen we graag vaarwel, het kan allemaal naar onze mening wat laagdrempeliger, transparanter en gewoon leuker. Daar zit onze uitdaging! Wij geven je graag met vol enthousiasme een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waar en wanneer jij wilt. Dus ook bij je thuis aan de keukentafel.

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 7 dagen per week en in de avonden bereikbaar via de telefoon, mail of app. Het kopen van een woning moet een feestje zijn en daarom begeleiden we je van A tot Z bij het verwezenlijken van jouw droom en komen we samen tot een mooi resultaat. Ben je op zoek naar een andere woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Wij helpen je graag bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Omdat wij met alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken ben je altijd verzekerd van de beste voorwaarden en rente.

Vrijblijvend kennismaken?

Bij ons op kantoor? Bij jou thuis? Of bij jou op kantoor of online? Het maakt ons niet, zolang het past bij wat jij prettig vindt. In een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek maken we graag kennis met je en leggen we de mogelijkheden aan je uit. Tot snel!

Jurgen@huiskamerhypotheken.nl /  06-2529 8563

Lester@huiskamerhypotheken.nl  /  06-2714 8997

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.