Alle locaties

Gorinchem

Mark

 

Ruim 12 jaar ervaring als onder andere hypotheekadviseur bij een van de grootste Nederlandse banken heeft mij geleerd dat de particuliere dienstverlening anders kan én moet. De afstand verkleinen in plaats van vergroten, persoonlijk contact en een luisterend oor! Geen maatpakken, maar gewoon advies op maat. Vanuit die visie heb ik de bank vaarwel gezegd en me aangesloten bij Huiskamer Hypotheken!

Eerlijk en onafhankelijk advies dat je verder helpt

Bij Huiskamer Hypotheken draait het écht om jou. Niemand is standaard en iedereen heeft zijn of haar verhaal. Omdat we uit vrijwel alle partijen kunnen kiezen, kun je rekenen op een eerlijk en onafhankelijk advies en een oplossing welke bij jou past.

Ik help je graag in het gehele traject en neem zoveel als mogelijk voor je uit handen. Zo kan jij je bezighouden met de dingen die je het liefst doet en dan doe ik dat ook. Alles in begrijpelijke taal, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken die jou verder helpen.

Koffie?

Op zoek naar een (andere) woning?
De huidige hypotheek tegen het licht houden?
De kinderen helpen met hun eerste woning?
Andere financiële vraagstukken?

Bel, app of mail dan gerust en dan kom ik graag op korte termijn bij je langs. Dit kost je overigens niets, hooguit een kopje koffie! 

Ik kijk er al naar uit.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.