Alle locaties

Den Bosch - Uden

9,9 gemiddeld uit 145 reviews

 

Joep en Edwin

Wij zijn Joep en Edwin van Huiskamer Hypotheken. Wij hebben zowel in Den Bosch als in Uden een vestiging. Samen hebben wij ruim 25 jaar ervaring in de financiële wereld. Wij begeven ons met Huiskamer Hypotheken op een geheel ongewone manier in de wereld van het financieel advies. De financiële sector vooral bekend als stroperig, stropdassen, niet transparant en niet gastvrij. Dat kan en moet anders! Wij geven je een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waar en wanneer jij wilt.

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn 7 dagen per week en in de avonden bereikbaar via de telefoon, mail of app. Wij vinden dat je blij moet worden van hoe je geholpen wordt bij bijvoorbeeld de aankoop van jouw woning. Daarom begeleiden we je van A tot Z bij het verwezenlijken van jouw droom en komen we samen tot een mooi resultaat. Ben je op zoek naar een andere woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Wij helpen je graag bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Omdat wij met alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken ben je altijd verzekerd van de beste voorwaarden en rente.

Kosteloos en vrijblijvende afspraak

Bij ons op kantoor? Bij jou thuis? Of bij jou op kantoor? Het maakt ons niet, zolang jij je maar op je gemak voelt. In een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek maken we graag kennis met je en leggen we de mogelijkheden aan je uit. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in! Joep: (06) 53 57 18 98 – Joep@huiskamerhypotheken.nl Edwin: (06) 55 83 31 50 – Edwin@huiskamerhypotheken.nl

Ervaringen van anderen

 • Goed, keurig en netjes geholpen. Op iedere vraag een antwoord gekregen.
  Ad van de Weijenberg
 • Prettig gesprek, duidelijke uitleg, goed bereikbaar, hulpvaardig.
  FenR
 • Heel duidelijk en begrijpelijk uitgelegd Geen verassing achteraf
  Tonny van der Zanden
 • Accuraat, betrouwbaar, komt afspraken na, papierwinkel goed verzorgd
  Cees van der Slikke
Lees meer ervaringen

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.