Huiskamer

Hypotheken | Nijmegen

Voor een eerlijk hypotheekadvies bij jou thuis. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Gratis gesprek

Over ons

Sander Schiks

Ik ben Sander Schiks, geboren en getogen in Weurt. Met een kort uitstapje naar Druten altijd in de gemeente Beuningen woonachtig geweest. Momenteel woon ik in Ewijk. Hier woon ik samen met Monique, Emma (15) en Ralph (13). IIn mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten: fitness, tennis golf. Daarnaast hou ik van het leven. Dus uit eten, bbq en borrelen hoort erbij.

Het verenigingsleven zit in mijn bloed. Al ruim 30 jaar bouwen we met onze vriendengroep een carnavalswagen. Niet alleen het meedoen, maar vooral het bouwen brengt ons veel plezier. Ook ben ik voorzitter van de Stichting Parkbeheer Beuningse Boys. Dit is een stichting die de financiën en het park beheert van de plaatselijke voetbalvereniging. Dit doe ik nu ruim 3 jaar. Na mijn studie ben ik in 1996 bij de Rabobank terecht gekomen. Ik heb bij de Rabobank in de afgelopen 22,5 jaar verschillende functies bekleed. In de laatste jaren als Financieel Adviseur voor de Ondernemer in Privé.

Mijn grootste kracht zit hem in het contact maken met klanten. Hier haal ik mijn grootste voldoening uit. Oprecht geïnteresseerd in de klant met als doel de klant te bedienen, zoals ik zelf ook bediend zou willen worden. Toegankelijk, laagdrempelig en in een taal die iedereen begrijpt. Sinds dit jaar ben ik aangesloten bij Huiskamer Hypotheken. Een uniek concept, voor een belangrijk deel vanwege de mensen die zich erbij aansluiten. We zijn uit hetzelfde hout gesneden. We willen allemaal onze klanten oprecht helpen. Het is een leuk team met ieder zijn eigen inbreng. Huiskamer Hypotheken is geen passant in de markt van tussenpersonen dus de klanten kunnen jarenlang bij ons terecht.

Iedere regio heeft zijn eigen adviseurs die de klant willen helpen en hierin gaan we allemaal heel ver. We gaan tot het uiterste voor onze klanten als het even tegenzit. Wij zijn doorzetters die de klant volledig ontzorgt. Dat wil toch iedere klant?

06-10621931

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

085-9020280

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

info@huiskamerhypotheken.nl

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

Adviseurs

Maak een kosteloze

afspraak met onze

adviseurs.

Ben je op zoek naar een huis? Of heb je je droomhuis al gevonden?

Maak een afspraak