Over Huiskamer Hypotheken

"Mijn enorme drang naar gastvrijheid en klanttevredenheid in combinatie met het slechte imago van de financiële sector doen mij besluiten dat het anders kan EN moet!"

Binnenkort opent Huiskamer Hypotheken een nieuwe vestiging in Elst….. to be continued!!

Verboden voor stropdassen.

Voor eerlijk hypotheekadvies.
Over Ons

Over Ons

Huiskamer hypotheken is een bedrijf dat zich op een hele ongewone manier begeeft in de wereld van het financieel advies. Op dit moment staat de financiële sector vooral bekend als niet integer, stropdassen, niet transparant, arrogant en niet gastvrij. Dat moet anders! Klanten moeten blij worden van hoe ze geholpen worden in het hele traject naar bijvoorbeeld de aankoop van hun woning. Wij willen dromen verwezenlijken doormiddel van een onvergetelijk (positief) oriëntatie en adviestraject. Hypotheekadvies 2.0.. Daarnaast is de maatschappelijke betrokkenheid enorm. Dit komt terug in het steunen van goede doelen en maximale aandacht voor het financieren van energie zuinige woningen of verbouwingen (o.a. De Groenhypotheek, extra leencapaciteit voor energie besparende maatregelen, etc.). Ook alle informatie over overheidssteun is beschikbaar en wordt in de adviezen meegenomen(o.a. Starterslening).

  • Gastvrijheid voor Huiskamer Hypotheken is… het gevoel dat je te gast bent.
  • Gastvrijheid voor ons is… een positieve, memorabele beleving die het doorvertellen waard is.
  • Gastvrijheid voor ons is… een totaalbeleving.
  • Gastvrijheid voor ons is… one size fits one.
  • Gastvrijheid is laagdrempelig en altijd een warm welkom via alle kanalen
  • Gastvrijheid is het enorm simpel houden

Deskundig en betaalbaar

Wij zijn professionals en we werken met professionals. Professionals in de organisatie wil zeggen dat we WFT proof zijn en hoge eisen stellen aan onze medewerkers. We zijn hoog opgeleid en vakidioten. Door onze professionaliteit onderscheiden we ons ook in de hypotheekverstrekkers die we kunnen aanbieden aan onze klanten.

We bieden onze klanten altijd (een) gratis oriëntatie gesprek(ken) aan. Door onze ruime keuze aan hypotheekverstrekkers kunnen wij de voordeligste hypotheken aanbieden (dit is niet altijd de rente). Daarnaast zijn we concurrerend in onze adviestarieven. Wij vragen een faire prijs!

Maatschappelijk betrokken

Huiskamer hypotheken is maatschappelijk betrokken en heeft bijvoorbeeld energiebesparingen hoog in het vaandel staan. Energie is een belangrijk thema op de maatschappelijke agenda. Huiskamer Hypotheken wil een steentje bijdragen doormiddel van klanten te informeren over de extra mogelijkheden die er zijn voor het financieren van energie besparende maatregelen. Dit levert niet alleen voordelen voor het milieu op maar ook voor de portemonnee van onze klanten.

 

Bezoek ons!

Markt 25, 4875 CB Etten-leur
Korte lijnen en Whatsapp
Martijn & Kalinka

“Korte lijnen en Whatsapp”

Jannus heeft ons in 2017 geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning. In dit traject heeft hij ons geadviseerd en alle contacten onderhouden met banken, makelaar en notaris. In het begin waren we wat sceptisch over het inzetten van een tussenpersoon, maar uiteindelijk heeft hij ons echt weten te ontzorgen doordat we één aanspreekpunt hadden die voor ons altijd bereikbaar was.
Wat we als erg prettig hebben ervaren waren de korte lijntje (naast onze afspraken veel contact via WhatsApp gehad), de duidelijke taal waarin zaken werden voorgelegd en de snelheid waarmee er gehandeld werd. Zo heeft hij op de laatste avond voor het tekenen van ons koopcontract (toen we de definitieve versie kregen) nog contact gehad met de verkopende makelaar om bepaald artikelen te schrappen.
Al met al kunnen we Jannus echt aanbevelen en gaan ook zelf in de toekomst vast nog gebruik maken van zijn diensten!

“Prettig en helder”
Ad en Tonny Geers

“Prettig en helder”

Via 076 Makelaardij zijn we met jou in contact gekomen voor de financieel zaken rondom de aankoop van ons huis.
Zowel in de aanloop als tijdens de definitieve beslissing hebben we goed en bruikbaar advies van je gekregen.
De gesprekken waren prettig en helder. Voor ons destijds reden om met je in zee te gaan.
Dank hiervoor en veel succes met je verdere werkzaamheden.

Maak een kosteloze afspraak met onze adviseurs.
Ben je op zoek naar een huis? Of heb je je droomhuis al gevonden?
Privacy Regelement Actievoorwaarden DVD Dienstenwijzer