Stap voor Stap naar een Hypotheek

In 8 stappen naar je droomhuis!
1
Stap 1
Op zoek naar een huis? Of je droomhuis gevonden?

Dan komen er vaak al snel veel vragen: Hoe zit het nu nu eigenlijk met die hypotheek? Wat kunnen we precies lenen? En misschien nog wel belangrijker: Hoeveel gaat ons dat straks dan kosten?
Ons antwoord is simpel: Huiskamer Hypotheken! Voor een heldere uitleg én persoonlijk advies.

Wat voelt u?
-Opwinding vanwege plannen om een (andere) woning te kopen?
-Je hebt een gevoel van spanning om deze stap te maken.

2
Stap 2
Hoeveel kan ik lenen?

Oriënteren kan:

 • Op deze website.
 • Of je-vorm heeft direct behoefte aan begeleiding in het proces, controle over het proces en algemene uitleg over hypotheken. Maak dan een afspraak:

-Bel huiskamer hypotheken: 085-9020280

-Whats app Huiskamer Hypotheken: 06 10621931

-Mail: info@huiskamerhypotheken.nl

Op weg naar een eerlijke verantwoorde hypotheek…..

3
Stap 3
Het orientatiegesprek

Een afspraak met ons plannen is heel eenvoudig. We hebben verschillende vestigingen, maar we komen ook graag bij u langs. Waar en wanneer u maar wilt! Bij Huiskamer Hypotheken is de eerste afspraak altijd volledig gratis. Wij staan ​​klaar om u te helpen uw droomhuis te realiseren!

Onze adviseur legt stap voor stap op een begrijpelijke manier uit wat betrokken is bij de aankoop van een huis. Wij zijn er voor u in de oriëntatiefase, voor begeleiding bij het afsluiten of vernieuwen van uw hypotheek tot u de sleutel tot uw nieuwe woning ontvangt.

Na onze eerste afspraak weet u precies wat u kunt lenen en wat het u per maand kost. Extra groot voordeel: dit is altijd gratis! Op deze manier kunt u het voorlopige koopcontract met vertrouwen afsluiten.

Dat mooie nieuwe huis is een stap dichterbij!

4
Stap 4
Het tekenen van het voorlopig koopcontract

-U heeft uw droomhuis al gevonden of u gaat nu concreet zoeken

-Na de bezichtingen gaat u wellicht een bod doen? Dit kan ook met behulp van een aankoopmakelaar!

-Tekenen het voorlopig koopcontract

-Wat zijn nog zaken die geregeld moeten worden?

 • Een definitieve hypotheekofferte
 • Eventueel een bankgarantie
 • Taxatierapport
 • Verzekeringen
5
Stap 5
Het maken van een adviesafspraak

Tevreden over het eerste gastvrije ontvangst, de verleende service en het duidelijke advies maak je met een overtuigd gevoel de vervolgafspraak bij Huiskamer Hypotheken. Uiteraard doe je dat weer op de manier die jij het prettigst vindt.

 • U kiest voor Huiskamer Hypotheken door mondeling de kosten overeen te komen die benoemd zijn in het dienstverleningsdocument
 • We maken een adviesafspraak
 • U krijgt (nogmaals) een overzicht welke documenten nodig zijn om een goed advies te krijgen
6
Stap 6
Het Adviesgesprek

Nu starten we het daadwerkelijke adviestraject. Hierin bekijken we onder andere welke hypotheekvorm het beste bij je past en welke hypotheekverstrekker op dat moment de aantrekkelijkste voorwaarden heeft. De vooraf inzichtelijk gemaakte kosten worden dan ook hier pas in rekening gebracht.

Huiskamer Hypotheken regelt het hele financiële proces, de communicatie en de administratie voor je. Dat is mooi makkelijk! En heb je tussendoor nog vragen? Dan staan we altijd voor je klaar!

 • Er wordt een op maat hypotheekadvies gegeven, waarbij uiteindelijk uit alle verstrekkers de beste voor de klanten wordt gekozen. Daarnaast volgt er een advies voor overlijdensrisico verzekeren en verzekeren voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.
 • Klanten krijgen het advies mee naar huis en kunnen dit thuis rustig doornemen. Voor vragen kunnen ze altijd bellen of nog een keer langskomen.
7
Stap 7
Hypotheekadvies/-offerte
 • U ontvangt de definitieve hypotheekofferte (en eventueel ORV en hypotheekbeschermer) van de verstrekker.  Deze zal helemaal met u worden doorgenomen zodat u precies weet waar u voor tekent.
 • Klanten tekenen offertes en sturen deze terug naar Huiskamer Hypotheken.
8
Stap 8
Overdracht– De sleutel krijgen

Voordat je het weet zit je bij de notaris, ontvang je de sleutel en kan het feest of de verbouwing beginnen: je nieuwe droomhuis is een feit!

 

Huiskamer hypotheken zorgt ervoor dat de verstrekker het geld naar de notaris heeft overgemaakt.

 • Bij de notaris vind sleutel overdracht plaats
 • Bij notaris vind hypothecaire inschrijving plaats
Privacy RegelementActievoorwaardenDVDDienstenwijzer