Huiskamer

Hypotheken – Uden e.o.

Voor een eerlijk hypotheekadvies bij jou thuis. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Gratis gesprek

Over ons

Edwin van der Burgt

Ik ben Edwin van der Burgt. Samen met mijn partner woon ik in het mooie Uden. De regio rondom Uden vind ik een heerlijk gebied. Lekker even naar ‘s-Hertogenbosch voor een gezellige dag/avond. Of even lekker naar de bossen in een van de vele natuurgebieden. Het is goed vertoeven hier. Ik ben dan ook goed bekend in de gehele regio en trek er graag op uit. Je kunt me zomaar op straat tegenkomen.

Hypotheekadvies

Ik ben ongeveer 10 jaar actief in de financiële dienstverlening. Nadat ik voor verschillende banken heb gewerkt heb ik besloten dat het anders kan en moet. Ik ben tenslotte adviseur geworden om mensen écht te helpen en te ontzorgen op het financiële vlak. Als zelfstandig adviseur kan ik zelf bepalen hoe, waar en wanneer ik mijn klanten help. Bij ons op kantoor? Bij jou thuis? Of bij jou op kantoor? Het maakt mij niet, zolang jij je maar op je gemak voelt. In een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek maak ik graag kennis met je en leg ik de mogelijkheden aan je uit.

Het mooiste aan mijn vak is dat ik mijn klanten mag helpen bij een van de belangrijkste beslissingen uit hun leven. Iedere keer als klanten mij weer het vertrouwen geven om de aankoop van hun woning mede mogelijk te maken geniet ik daar weer van.

Contact opnemen met mij? Jij bepaalt wanneer, waar en hoe. Bel, mail of app me gerust!

Huiskamer Hypotheken

De adviseurs van Huiskamer Hypotheken zijn extreem klantgericht en zorgen ervoor dat je altijd een volledig onafhankelijk advies krijgt om de hypotheek te kunnen vinden die het beste bij je past. Of het nu gaat om de aankoop van een woning, een verbouwing, energiebesparende voorzieningen, het oversluiten van een hypotheek of een relatiebeëindiging, de adviseurs van Huiskamer Hypotheken zorgen ervoor dat het geregeld. 

Door de jarenlange ervaring binnen de financiële sector gaan ze bovendien een uitdaging niet uit de weg en zorgen we er ook voor dat complexere situaties geregeld worden. Wij geven niet zomaar op!

06-10621931

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

085-9020280

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

info@huiskamerhypotheken.nl

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

Adviseurs

Maak een kosteloze

afspraak met onze

adviseurs.

Ben je op zoek naar een huis? Of heb je je droomhuis al gevonden?

Maak een afspraak