Huiskamer

Hypotheken – Uden e.o.

Voor een eerlijk hypotheekadvies bij jou thuis. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Gratis gesprek

Over ons

Huiskamer Hypotheken Uden
Wij zijn Joep en Edwin van Huiskamer Hypotheken Uden.

Samen hebben wij ruim 25 jaar ervaring in de financiële wereld. Wij begeven ons met Huiskamer Hypotheken op een geheel ongewone manier in de wereld van het financieel advies.

De financiële sector vooral bekend als stroperig, stropdassen, niet transparant en niet gastvrij. Dat kan en moet anders!

Wij geven je een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waar en wanneer jij wilt. Wij zijn 7 dagen per week en in de avonden bereikbaar via de telefoon, mail of app. Wij vinden dat je blij moet worden van hoe je geholpen wordt bij bijvoorbeeld de aankoop van jouw woning. Daarom begeleiden we je van A tot Z bij het verwezenlijken van jouw droom en komen we samen tot een mooi resultaat.

Ben je op zoek naar een andere woning, ga je verbouwen of wil je jouw huidige hypotheek oversluiten? Wij helpen je graag bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in je leven. Omdat wij met alle hypotheekverstrekkers in Nederland samenwerken ben je altijd verzekerd van de beste voorwaarden en rente.

Bij ons op kantoor? Bij jou thuis? Of bij jou op kantoor? Het maakt ons niet, zolang jij je maar op je gemak voelt. In een eerste vrijblijvend en kosteloos gesprek maken we graag kennis met je en leggen we de mogelijkheden aan je uit.

Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in!

Joep: (06) 53 57 18 98 – Joep@huiskamerhypotheken.nl

Edwin: (06) 55 83 31 50 – Edwin@huiskamerhypotheken.nl

06-10621931

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

085-9020280

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

info@huiskamerhypotheken.nl

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

Adviseurs

Maak een kosteloze

afspraak met onze

adviseurs.

Ben je op zoek naar een huis? Of heb je je droomhuis al gevonden?

Maak een afspraak