Huiskamer

Hypotheken | Zeeuws-Vlaanderen

Voor een eerlijk hypotheekadvies bij jou thuis. Plan snel een gratis kennismakingsgesprek in.

Gratis gesprek

Over ons

Pim Bolleman

Ik ben Pim Bolleman. Ben 31 jaar en woon in Axel. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Een deel van mijn opleiding heb ik genoten in Breda. Een geweldige tijd, maar voor mij was het geen optie om ergens anders dan in de regio van Axel te gaan wonen. Zeeuws-Vlaanderen is mijn thuis en voor mij een heerlijke regio om te wonen.

Naast mijn werk, ga ik graag sporten, met vrienden op stap en maak ik komend seizoen mijn rentree in het tweede elftal van de plaatselijke voetbalvereniging, FC Axel. Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald, waardoor ik regelmatig een tour door onze mooie omgeving maak. Motorrijden is voor mij een hele fijne manier om te ontspannen. Een droom van me is om met een groep motorrijders een tour door Amerika te maken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan familie en probeer ik daarom ook met hen regelmatig tijd door te brengen. Mijn vrije tijd probeer ik dus actief in te vullen, omringd met vrienden en familie.

 

Hypotheekadvies

De aankoop van een woning is vaak een spannende, maar vooral ook hele leuke periode. Voor de meeste mensen is het proces van de aankoop van de woning tot aan de overdracht bij de notaris iets nieuws en stressvol. Klanten geven hun vertrouwen aan een adviseur en moeten bijna volledig “met de billen bloot” om hun hypotheek te krijgen. Het is mijn passie om mensen op een duidelijke, eerlijke en persoonlijke manier te begeleiden in dit proces. Het mag voor de klant niet voelen als een opgave, maar juist net zo leuk als het kiezen van de meubels voor de nieuwe woning.

Het mooiste aan dit vak voor mij, is wanneer mijn klanten een onvergetelijk positief gevoel hebben overgehouden aan hun hypotheekaanvraag en zonder zorgen naar de notaris kunnen voor de sleuteloverdracht.

Ik ben ondertussen al meer dan 7 jaar actief in de financiële dienstverlening, als hypotheekadviseur. Ieder gesprek, iedere klant en iedere woonwens is anders. De drive om mensen te helpen aan hun droomhuis, is voor mij de motivatie om dit vak met volle overtuiging en met heel veel plezier uit te oefenen. Huiskamer Hypotheken

Een hypotheekaanvraag is in sommige gevallen een lastig en langdurig proces. Er worden termijn gebruikt die niet voor iedereen duidelijk zijn. Daarnaast moet de klant zich schikken aan de tijd en plaats dat de adviseur kan. Ik vind dat de omgekeerde wereld!

Huiskamer Hypotheken is er vóór de klant, op de plek én tijd wanneer de klant wil! Ik ben er voor mijn klant. Ook buiten de kantooruren. Ik hanteer geen vast aantal gespreksuren en heb als streven pas weg te gaan bij de klant, als hij volledig op de hoogte is van zijn mogelijkheden én hij zijn keuze heeft gemaakt. Naast een fijn gevoel bij de hypotheekaanvraag, draait het natuurlijk voor de klanten ook om de kosten. Huiskamer Adviseurs is onafhankelijk. Dit wil zeggen dat ik een groot aantal banken en geldverstrekkers kan aanbieden. In veel gevallen kan ik geldverstrekkers met de laagste rente aanbieden met de voor de klant best passende voorwaarden. In alle gevallen een win-win situatie!

06-10621931

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

085-9020280

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

info@huiskamerhypotheken.nl

Wil je een afspraak inplannen of heb je een vraag?

Adviseurs

Maak een kosteloze

afspraak met onze

adviseurs.

Ben je op zoek naar een huis? Of heb je je droomhuis al gevonden?

Maak een afspraak